Pendapat

PENDAPAT BERGAMBAR:

Nasyeera Khairiah Nadzri…mmg menjadi aarrr, tqvm darling.

Puan Azian Omar

Facebook

syeera,yg tinggal byk ni jer ko..yg lain udah yelek…hahaha…sedap chef… aku buat sambal sotong..kak aku kata sedap chef maikel… 
Puan Missy Iena 
terima kasih ye Nas atas kiriman cili boh tu. mmg mudah kerja memasak dgn adanya cili boh 2 puteri.
Puan Kamilia Ibrahim Kak Uteh

KOMEN MESEJ:

“Jimat… Kami dapat menikmati hidangan Char Kueyteow kegemaran kami dengan lebih puas dengan menggunakan Sos Char Kueyteow 2 Puteri. Memang susah nak makan Char Kueyteow di Johor Bahru ni.”

Encik Zulkeflee Shukor

Johor Bahru

“Sedap Chef Mikel. Menggunakan Cili Boh Asli 2 Puteri dan Sos Char Kueyteow 2 Puteri saya dapat hidangkan bihun goreng dan sambal sotong sumbat yang enak.”

Azurra Ridzuan

Seri Kembangan

“Jimat! Ramai pelanggan yang berpuashati sejak kami gunakan produk 2 Puteri. Kami juga lebih puashati kerana lebih pelanggan lebih masyuk.”

Encik Ahmad Hambali

Trong

“Resepi yang disediakan memang memudahkan kami untuk membuat sendiri Char Kueyteow. Kami juga dapat memasak hidangan lain menggunakan produk 2 Puteri mengikut resepi yang dikongsi dalam blog Asam Garam 2 Puteri.”

Puan Azlina Hassan

Kelana Jaya

“Cili Boh Asli 2 Puteri memang mantap!”

Puan Haslina Hashim

Kota Bahru

“Wah…hr ni aku masak pajeri nenas n asam pedas mmg terangkat aarr…aku bubuh 1 sudu sos char kuey teow. (actually aku tuang saja dr botol) ha..ha…perrghhh, sodap kau…”

Puan Sufiya Annissa

“arr..sheera,jauh kit..tp..xle jd mslh sgt jk p tu…jk tesco extra yg kat alor star kat star gate tu..dkt la sgt2 ngan umh mak aku…xpe..nnti aku p bli….hehe

kan jauh kit dr sbrg jy..kena bli le spare..lbh dr 1..ank aku ska sgt char koteow..kat cni ada…tp,cair&xpekt sgt….hampr ari2@selg sehari mnta bt..hahaha xmkn ns pn xpa…”

Puan Faridah Ali

“Thanks dear! :)

Puan Azlin Ismail

2 thoughts on “Pendapat

  1. alhamdulilah dah lama sy menantikan cili boh keluaran muslim..sy doakan perniagaan anda berkembang pesat di dalam negara dan di luar negara..amin sy akan menyokong seratus peratus produk keluaran muslim..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s