Kenali

Syarikat RM Ninetysixbillion Enterprise ditubuhkan sejak 27 Julai 2010 adalah berdasarkan insentif kami untuk menawarkan produk yang bermutu tinggi, halal dan memberi nilai kepada wang anda. Dengan menggunakan jenama 2 Puteri kami mengeluarkan produk Sos Char Kueyteow 2 Puteri dan Cili Boh Asli 2 Puteri.

Beroperasi di Lot 5758, Jalan Bukit Merah, Kubu Gajah, 34400 Semanggol, Perak Perak, kami kini bergerak menghampiri anda di 33 cawangan Tesco Store seluruh Malaysia dan Mydin Hypermarket yang terpilih. Kami turut memasarkan produk kami ke kedai-kedai runcit dan pasar-pasar basah. Selain itu penghantaran terus kepada anda andai tempahan dibuat kepada kami dengan mengisi borang yang disertakan di sini atau menerusi talian 019-5759266 mengikut syarat-syarat yang dipersetujui.

‘Feel Like A Chef!’ memberikan anda peluang untuk mempelbagaikan hidangan anda menggunakan produk kami. Anda tidak terikat dengan satu hidangan sahaja. Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan produk kami dipasaran sekarang juga.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s