Saat Hampa: Pemberhentian sementara Kursus Memasak Char Kueyteow bersama kami

Salam sejahtera semua!

Hai… Hari ini saya just nak announcekan satu berita yang berat rasanya hati ini nak cakap tapi kena gak le luahkan sebab kang banyak pulak panggilan yang terpaksa kami tolak.

Panggilan apa tu? Heheh sorry lupa nak explain. Sebenarnya buat masa ni pihak RM Ninetysixbillion tidak mampu lagi untuk mengendalikan Kursus Memasak Char Kueyteow seperti yang kami war-warkan sebelum ini. Terima kasih buat yang telah menyertai kursus kendalian kami sebelum ini dan buat yang bertanya tetapi terpaksa kami tolak. Ianya sebab situasi kami yang terlalu sibuk untuk menguruskan tempahan produk selain daripada membuat penghantaran dan lain-lain kerja yang sewaktu dengannya. Al maklum la kerja berdua je memang terkejar-kejar ke sana-sini le nak uruskan semuanya. Jadi memang tak dapat le nak luangkan masa untuk Kursus ni.

Harap pada semua yang berminat tu faham akan situasi kami ni yer. Insyaallah kalau keadaan pulih kembali which kami pun tak tahu bila (kalau dah mula ada penambahan staff kot) tawaran Kursus akan dibuka semula. Insyaallah….

Terima kasih sekali lagi buat yang telah menyertai Kursus kendalian kami dan doakan kejayaan kami dalam memperkembangkan syarikat ini🙂 Terima kasih semua!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s